17 родни знаменитости влизат в Къщата на Vip Brother 2012

Pinterest LinkedIn +

В Kъщата на Vip Brother 2012 в Нови Хан ще влязат 17 родни знаменитости - актьори, журналисти и сериозни коментатори и анализатори на случващото се в България, като трима от тях ще живеят вътре заедно със своите домашни любимци. Тяхна съквартирантка ще бъде и неустоимата Памела Андерсън, която ще разполага със собствена Vip спалня.

"Изискванията на българските випове надвишават многократно претенциите на Памела Андерсън за престоя й в Къщата. Това изобщо не ни изненада, тъй като с екипа ми смятаме, че всяка звезда, независимо дали българска или международна, трябва да се грижи на имиджа си. Склонни сме да уважим и изпълняваме всякакви претенции на родните знаменитости, стига те да не нарушават спокойствието на останалите Съквартиранти", коментира изпълнителният продуцент на шоуто от Old School - Радо Тушев.

За пръв път в това издание на шоуто дневен епизод ще бъде излъчван не само през седмицата, но и всяка събота. Водещ на епизодите ще бъде Александра Сърчаджиева, като Ники Кънчев ще влезе в добре познатата му роля на водещ на живите предавания.

През първата седмица Vip Brother 2012 ще се излъчва всеки ден от 20:00 часа в ефира на Нова телевизия, а продуцентите се надяват на засилен интерес и към късното предаване, което ще започва 15 минути преди полунощ през делничните дни.

Сподели.