Николета Лозанова: Няма да ме видите на старта на Vip Brother

Pinterest LinkedIn +

След спекулациите относно влизането на Николета Лозанова в къщата на Vip Brother, плеймейтката най-накрая даде яснота по въпроса, като написа във Facebook профила си съобщение, с което отрича слуховете, че влиза в реалити предаването.

Самото съобщение гласи: "За да задоволя любопитството на всички, които ме питат дали ще участвам във VIP Brodher, а и за да дам муза на "жълтуристите", ще кажа следното: Няма да ме видите на старта на реалити шоуто, но най-интересното тепърва предстои… Няма да влизам в къщата като съквартирант, поне ЗАСЕГА. Истината е, че с продуцентите водихме преговори, но в крайна сметка не се споразумяхме – може би, защото, както медиите обичат да ме определят, съм "твърде меркантилна", а може би заради друго. Който има нужда от слава и емоции, нека им се наслаждава, но да не забравя, че Big Brother вижда всичко!"

Междувременно стана ясно, че в къщата влизат 17 души, а сред имената на звездите са Фънки, Орлин Павлов, Мариана Попова, Люси Дяковска, Багата, Черната Златка, Ирен Кривошиева, синът й Владо, Елена Йончева, Галена, Юлиян Константинов, Иван Ласкин, Маша Илиева, Любо Ганев, Кристина Патрашкова, Соня Колтуклиева и Юлиана Дончева. Стартът на предаването е на 16 септември по Нова телевизия.

Сподели.