Vip Brother вече стартира за участниците в шоуто. Виж покоите на Памела Андерсън!

Pinterest LinkedIn +

От снощи (14 септември) бъдещите Съквартиранти са настанени и изолирани от света в хотел в София. Участниците са без телефони, без телевизия и без връзка с външния свят, но и без камери, които да следят всяко тяхно действие. Всеки един от участниците е настанен сам в стая и няма право да излиза, за да не се срещне с някой от другите Съквартиранти.

През изминалата нощ участниците във VIP Brother са имали право на гости в хотела и са се възползвали от това, като са я прекарали в компанията на най-близките си хора.

"През минали издания на предаването вечерите в хотела се превръщаха в шумни купони до сутринта. И сега бяхме подготвени за подобна нощ, но нищо подобно не се случи. Всички имаха гости в стаите си, но ги прекараха спокойно, без да вдигат шум", споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на VIP Brother 2012.

От своя страна, Памела Андерсън е поискала от продуцентите да й осигурят 100% натурално разтворимо кафе за престоя й в Къщата, за който й е осигурен специално проектиран президентски апартамент с площ 35 квадрата и собствена баня (на снимката). По нейно настояване стаята е обзаведена изцяло в бяло, като тя лично е одобрила обзавеждането на покоите си, включващо king size легло с бели сатенени чаршафи.

VIP Brother 2012 стартира на 16 септември точно в 20:00 часа по Нова телевизия.

Сподели.