Александра Сърчаджиева и Ники Кънчев водещи на Vip Brother 2012

Pinterest LinkedIn +

Big Brother за първи път ще има водещ, който ще представя епизодите на предаването. Това ще се случи в двойния сезон на Vip Brother и Big Brother All Stars. През годините форматът е имал различни варианти за водене на живите предавания, но никога не е имало водещ, който да представя епизодите. Това винаги се е правело от т.нар. глас зад кадър, но тази година зрителите ще видят Алекс Сърчаджиева в тази роля. "Очакваме водещият да направи епизодите още по-интересни за зрителите", споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на предаването. За лицето на Big Brother - Ники Кънчев, остава добре познатата му роля на водещ на живите предавания, в които сме свикнали да виждаме номинациите и изгонването на съквартирантите.

Кариерата на Алекс пред камера е дори по-дълга от тази на Ники Кънчев. В първия си филм - "Мечтатели" на Иван Андонов, тя се снима, когато е едва на две години и девет месеца, в ролята на дъщерята на Димитър Благоев. Кариерата й като водеща започва в младежкото музикално предаване "Мело ТВ Мания", което тя води в продължение на пет години. За последно зрителите я видяха като водеща на предаването "Фермер търси жена".

Сред театралните роли, с които Алекс Сърчаджиева се гордее, са тези в "Железният  светилник" на Асен Шопов и "Чайка" на Крикор Азарян. Изявите на Алекс  в киното до този момент също заслужават подобаващо внимание - участието й във  "Версен Жеторикс ", където играе с Кристоф Ламбер, както и българският филм, който дава сериозен тласък на кариерата й - "Шивачки"  на Людмил Тодоров. За него тя печели наградата за най-добра женска роля на редица филмови  фестивали. Последната й роля в телевизията беше в сериала "Женени с деца в България".

Сподели.