10 Майк Тайсън момента, които го "хванаха" на хорото в Big Brother Bulgaria

Pinterest LinkedIn +

Майк Тайсън е следващата голяма звезда след Памела Андерсън, която прекрачи прага на Къщата на VIP Brother Bulgaria. Повече шоумен, отколкото спортист днес, Железния Майк е перфектното допълнение към останалите съквартиранти.

Как обаче един от най-великите спортисти на Земята намира общ език с малката групичка родни звезди, които се карат за лук и моркови? През колко океана от време, случки и събития е преминал Майк, за да стигне до Къщата? Ето някои от тях.

 

1. Майк си направи най-обсъжданата татуировка на лицето, a след това обяви, че обмисля да я заличи, създавайки световен тренд с хаштаг #GoodbyeMikeTysonTatoo. Ейми Шумър оприличи татуировката на някоя от онези "палави" творби, които някои момичета слагат в долната част на кръста си...

 

2. Тайсън отхапа ухото на Ивендър Холифийлд. Защото няма смисъл да се занасяме – много ясно, че човек, който влиза в Big Brother, трябва да има нещо лудо в себе си. Железният Майк дори го има в повече. 

 

3. Когато знаеш, че ще остарееш като стара дама с 30 котки в къщата си. С тази разлика, че си див бивш боксьор и не гледаш котки, а тигри. Кой, ако не Майк Тайсън, ще отглежда бенгалски тигри в къщата си? 

 

4. Пет години без секс. ПЕТ ГОДИНИ?!?!? Доста вероятно е това да е причината спортистът да е толкова откачил през годините. В началото на кариерата си смята, че сексът преди мач го прави слаб, поради което решава да се откаже от него... Всичко избива нанякъде в един момент. 

 

5. И като говорим за избиване, Майк определено не е само забавният тип от телевизионния екран. Цели две години той беше в затвора за изнасилване на 18-годишно момиче. Дано не си забравил, Тайсън...

 

6. Докато е в затвора, той не си губи времето – една от служителките на реда забременява от него. Тя решава да не ражда бебето. 

 

7. Ако това не е достатъчно, за да се дистанцирате напълно от Железния Майк, то побоите над съпругата му ще помогнат. "Най-доброто кроше, което съм удрял, е на бившата ми жена." Такса побой: –10 милиона долара и развод.

 

8. Предложил е $10k, за да се бие с горила. Въпреки че има възможност да се сбие с всеки във VIP Brother, Тайсън иска Кинг Конг! Веднъж подкупва пазач на зоопарк, за да влезе в клетката на горилата, но не успява.

 

9. Сам признава, че е извършил "от 5 до 7" по-лоши неща от изнасилването. За наше щастие не знаем какви са те, а се надяваме и да не научим. 

 

10. За капак на всичко участва и във филма The Hangover (Последният ергенски запой). Защото защо не? 

Сподели.