VIP Brother 2016: Разберете кои са 17-те звезди, прекрачили прага на Къщата

Pinterest LinkedIn +

Десет години след старта на един от най-успешните реалити проекти в България Vip Brother се завърна в родния ефир, за да зарадва публиката с най-новия си сезон.

Жана Бергендорф, която през тази година имаше проблеми със закона, поп фолк певицата Рени, актьорът Явор Бахаров – по-малкият брат на Иво Андонов a.k.a Захари Бахаров, журналистката Миглена Ангелова и Лара Златарева решиха да се впуснат в играта.

Водещите Роро Кавалджиев, Деси Цонева, Надя Иванова, Лили Вучкова и Ирина Тенчева, готвачът Ути Бъчваров, моделът и диджей Глория Петкова, шампионът по бадминтон Георги Софкин, режисьорът Жоро Торнев, артистът Александър Николов, познат повече като Alek Sandar, бизнесменът и желан ерген Борислав Комсийски и футболистът Валентин Михов, който ще се настани в собствена стая, също стават част от формата.

Шоуто стартира под красноречивото мото "Играта загрубява", което обещава забавлението да е на високи обороти. Мисии в стил "комедии с неочакван край" ще изненадват и зрителите, и 17-те звездни участници, които ще се впуснат в най-голямото предизвикателство през живота си.

Най-известната къща, която ще ги приюти за около два месеца, е изключително модерна и цветна. Изповедалнята, в която те ще коментират случващото се и ще споделят притесненията си, е решена в по-тъмни тонове.


Сподели.