VIP Brother 2016: Първи номинирани, напуснал и скандали

Pinterest LinkedIn +

Седмица след старта на VIP Brother 2016 станахме свидетели на първата вечер, отредена за номинации. След тях се оказа, че водещите Лили Вучкова, Миглена Ангелова и момчето с дух на артист Алек Сандър ще се борят за оставането си в Къщата.

Още в първите дни на играта Лили и Миглена натрупаха негативи заради множеството привилегии, които са гарантирани от договорите им. Те имат собствена стая, самостоятелни легла и допълнителни храни – удобства, които станаха причина останалите съквартиранти да се почувстват дискриминирани.

Друго съществено събитие от епизода е напускането на Георги Софкин по негово собствено желание. Той съобщи, че решението му е продиктувано от сериозен здравословен проблем, а при излизането си сподели, че е много близко до трета хирургична интервенция.

Скандалите също бяха важна част от бита на известните. В основата на едните беше лошата лична хигиена на Софкин и неговата неблагодарност, а на други – една бълха, скрита в леглото на Жана Бергендорф. Или поне така твърдеше Деси Цонева, която, както се оказа, е решила да търси бълхата, докато певицата спи. Необмисленото й действие стана повод за жесток спор, след който Жана и Деси вече не са толкова близки. 


Сподели.