Звездите на Пайнер, Лили Иванова, Азис и Б.Т.Р. на една сцена

Pinterest LinkedIn +

На 7 октомври т.г., петък, от 19.30 ч. телевизия "Фен ТВ" ще излъчи специален концерт с участието на Лили Иванова, Азис, Б.Т.Р., Преслава, Анелия и други родни музикални звезди, похвалиха се от популярната музикална медия.

Решението на най-известната дива на българската естрада Лили Иванова е историческо, предвид демонстрираното от нейна страна негативно отношение към поп-фолка като стил. Този път, обаче, тя ще се качи на една сцена с едни от най-коментираните звезди в този жанр - Азис, Деси Слава, както и с топ певици от каталога на "Пайнер Мюзик". След феноменалния успех на турнето "Планета Прима 2005", обаче, участието на звездите на "Пайнер" не изненадва запознатите.

Концертът под надслов “България и българщината в лето господне 2005-то” ще бъде ексклузивно излъчен пряко от стадиона в гр. Гоце Делчев. Събитието е по повод десетгодишнината на Централна брокерска компания, която се явява и негов организатор.

В средата на септември т.г. подобен концерт е бил организиран от компанията и в Златоград, с водещ певеца Богдан Томов. Сред изпълнителите тогава са били Стефка Съботинова, солисти от "Мистерията на българските гласове", Веселин Маринов, Глория, Галя и балет Сатен, Б.Т.Р., Васил Найденов, Малина и Анелия. На събитието е блеснала с присъствието си и мис България 2005 - Росица Иванова.

На сцената в Гоце Делчев в петък ще се качат пак така разнообразни изпълнители от родната попмузика, рока, поп-фолка и фолклора. Сред останалите участници, освен изброените, ще бъдат Васил Найденов, Николина Чакърдъкова и Веселин Маринов.


Сподели.