Jennifer Aniston и Brad Pitt правят последната си съвместна сделка

Pinterest LinkedIn +

От неделя, 2 октомври, холивудските звезди Дженифър Анистън (Jennifer Aniston, 36) и Брад Пит (Brad Pitt, 41) официално не са г-н и г-жа Пит. След като в началото на годината афишираха кризата в брака си, сега те са решили да се разделят и със своето общо имение, оценено за $28 милиона.

Въпреки че имат и други имоти и като цяло не са финансово затруднени, Пит и Анистън възнамеряват да сключат добра сделка за имота си в Бевърли Хилс, продавайки го на два пъти по-висока цена от тази, за която са го купили през 2001 година. Огромното имение от 30-те години на миналия век включва нощен бар, тенис корт, арт студио, зала за кинопрожекции и т.н., които правят впечатление както архитектурно, така и интериорно. По описанието на агентите по недвижима собственост, които имат за цел да пласират къщата, създадена от Уолъс Неф (1895-1982), всички седалки в залата за прожекции са от черна естествена кожа, подовете са от бразилски махагон, а в арт студиото светлината прониква през изящни оберлихти; въпросният пъб пък се отличава със стъклени стени, разкриващи гледката към външна камина, басейн и минерален извор. 

Звездата от филми като "Гепи", "Троя", "Бандата на Оушън" и др. и неговата колежка, изгряла с ролята си в сериала "Приятели", които бяха свързани в една от най-одумваните романтични връзки в Холивуд, живеят разделени още от януари. Тогава те се преместиха в Малибу - Пит стана горд собственик на скромен имот от средата на 20-ти век, закупен за $8 милиона, а Анистън е наемател на къща, оценена за $15 милиона. През март тя попълни бракоразводните документи, заявявайки непреодолими различия между себе си и Пит. Личният живот на последния пък отново е на фокус, тъй като той вече има сериозна връзка с друга актриса, която подобно на него е сочена за един от най-красивите представители на своя пол - 30-годишната Анджелина Джоли (Angelina Jolie Voight).

Сподели.