Звездите на българското кино в историческия сериал "Дървото на живота" (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

От началото на март TV7 стартира излъчването на българската историческа семейна сага "Дървото на живота". Мащабната продукция е дело на продуцентите от Dream Team Films и е първият български исторически сериал за последните 20 години. Филмът ще се излъчва веднъж седмично в праймтайм.

В "Дървото на живота" за пръв път застават заедно на екран едни от най-популярните лица на родните кино и телевизионни продукции от няколко поколения като Мария Каварджикова, Христо Шопов, Валентин Ганев, Владимир Карамазов, Койна Русева, Башар Рахал, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова, Теодора Духовникова, Васил Банов, Жорета Николова, Велислав Павлов, Стоян Алексиев, Иван Стаменов, Моньо Монев, Явор Ралинов, Гергана Данданова, Александра Лопез, Йосиф Сърчаджиев и Явор Милушев.

Първите епизоди на сагата вече са заснети, а в екипа на сериала влизат продуцентите Евтим Милошев, Любо Нейков и Габриел Георгиев, главният сценарист Иван Спасов, режисьорът Тодор Чапкънов, операторът Лоренцо Сенаторе. Продукцията се допълва от специалиста по каскади, участвал в заснемането на холивудските мегапродукции Troy и The Expendables - Калоян Воденичаров-Калата.

"Дървото на живота" е историческа семейна драма, чието действие стартира с обявяването на Независимостта на България през 1908 г. Действието проследява историята на многолюдно и заможно градско семейство на фона на ключови за българската история събития.

В сагата се разпалват и заплитат семейни войни и драми – баща срещу син, брат срещу брат, борба за наследство и богатство, героични военни подвизи, невъзможни любовни истории и изневери, предателства и престъпления.


Сподели.