Звезди от анимациите на DreamWorks ще се състезават в Super Star Kartz

Pinterest LinkedIn +

Шрек и още 13 популярни герои от анимационните филми на DreamWorks ще натискат педалите на газта в предстоящия рейсър Super Star Kartz, анонсиран от Activision на 8 септември. Играта ще се появи на бял свят около Коледа за Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo 3DS и Nintendo DS.

Избирайки си персонаж от анимационни хитове като Madagascar, How To Train Your Dragon и Monsters vs. Aliens, в това число пингвини, зебри и лъвове, играчите ще могат да се състезават помежду си с power-up-тактика на трасета, ситуирани в различни местности, заимствани от филмите, в които всички тези герои участват. Super Star Kartz ще поддържа сплитскрийн мултиплеър режим с капацитет четирима души.

Shrek и Monsters vs. Aliens изпълняват епизодични роли и в издадения преди две години за същите платформи рейсър Madagascar Kartz, а най-харизматичното зелено огре във вселената на приказките има цяла поредица от видео игри, в това число издадения за конзолите на Sony и Nintendo през 2006 г. комбат рейсър Shrek Smash n' Crash Racing, в който участват 12 персонажа от филмовата поредица.

Сподели.