Звездата от That '70s Show Лиса Робин Кели почина внезапно на 43-годишна възраст

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса Лиса Робин Кели, чиято кариера се свързва най-вече с ролите й в култовия ситком That '70s Show и хорър лентата Amityville Dollhouse, е починала в съня си на 43-годишна възраст.

През юни 2013 г. Кели бе задържана за пореден път, след като през последните три години няколко пъти бе арестувана и съдена за шофиране в нетрезво състояние, нанасяне на телесна повреда (по обвинение от бившия си приятел) и нарушаване на обществения ред (заедно с 61-годишния си съпруг Робърт Джоузеф Гилиам).

Към моментa на смъртта й, чиято причина предстои да бъде установена след аутопсията, тя бе настанена в рехабилитационна клиника, след като при задържането й през юни патрулиращият полицай е установил, че е в нетрезво състояние.

В That '70s Show тя участва в продължение на пет години, изпълнявайки ролята на Лори - атрактивната, но и зловредна по-голяма сестра на героя на Тофър Грейс - Ерик Форман, в чийто образ след напускането на Кели в края на сезон 5 се превъплъти актрисата Кристина Мур.


Сподели.