42-годишната Demi Moore се омъжи за Ashton Kutcher, 27 г.

Pinterest LinkedIn +


Актьорите Деми Мур (Demi Moore, 42 г.) и Аштън Къчър (Ashton Kutcher, 27 г.) са сключили брак в събота (24 септ.) след две годишна връзка, съобщава Reuters, позовавайки се на две списания за знаменитости.

Нито представители на Къчър, нито на Мур са били открити за коментар, но и "Us Weekly", и "People" са пуснали в уеб страниците си информацията, че влюбената двойка се е оженила в Лос Анджелис миналата събота.

Списанието "Us Weekly", което първо е разгласило събитието, разкрива и следните подробности: на сватбата са присъствали стотина приятели на двойката, в това число вторият съпруг на Деми - Брус Уилис (Bruce Willis), актрисата Луси Лиу (Lucy Liu, "Kill Bill", "Али Макбийл") и трите дъщери на булката от брака й със звездата от "Умирай трудно", "Последният оцелял" и "Шесто чувство".

Деми Мур, която има във филмографията си участия във филми като "Призрак", "Стриптийз", "Неприлично предложение" и др., е започнала да излиза с 15 години по-младия от нея актьор около шумното си завръщане на големия екран в комедийния екшън "Ангелите на Чарли: Газ до дупка".

Хъчър се свързва предимно с комедийния жанр и само за 2005 година участва в две подобни продукции - "Познай кой" и "Почти любов". Пробивът си прави още през 1998 година, когато е на 20, с участието си в телевизионното шоу "That '70s Show". Освен като актьор, той се изявява и като изпълнителен продуцент - пример за това са както риалити шоуто на MTV "Punk'd", така и лентата "Ефектът на пеперудата", в която изпълнява и главната роля.

За Къчър бракът с Деми Мур е първи, докато преди него тя е била г-жа Брус Уилис (1987-2000) и г-жа Фреди Мур (Freddie Moore 1980-1984 ). Сп. "People Magazine" припомня, че двамата са се срещнали на официална вечеря в Ню Йорк през 2003 г. След като е започнал да излиза с два пъти разведената актриса, Къчър "бързо си е намерил място в живота на трите й дъщери от Уилис - Ръмър - 17, Скаут - 14 и Талула - 11, която започнала да го нарича ДМБ - съкратено от Другият Ми Баща".

Сподели.