Звездата от Shameless Еми Росъм пред Cosmopolitan: Обичам да флиртувам (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Еми Росъм (Emmy Rossum) е приказно закачлива на корицата на септемврийския брой на списание Cosmopolitan, за което споделя дали желае да се омъжи отново, одобрява ли SMS-комуникациите и дали мъжете бъркат истинската Еми с образа на Фиона – героинята й от хитовата американска поредица Shameless.

През 2008 г. 27-годишната звезда каза "Да" на музикалния продуцент Джъстин Сийгъл. Но бракът им, както се случва при доста холивудски семейства, просъществува само година – през септември 2009 г. Джъстин подава молба за развод.

За изданието Еми разкрива, че се надява да се омъжи отново, а за проваления си брак заявява:

"Бях млада. Не мисля, че знаех какво означава бракът. Моите родители никога не са се венчали и аз бях обиждана в училище, наричаха ме копеле. Така че бях идеализирала идеята за брака в главата си."


Случвало ли ви се е някога да хванете гаджето в изневяра, проследявайки обажданията му или изпратените есемеси? Бог да благослови съвременните технологии!

"Веднъж хванах момчето, с което излизах, да изпраща перверзни есемеси на друга жена и изгубих ума и дума. Писането е толкова опасно. Дори не бих давала номера си на мъжете, защото се познавам. Ще започнем да си пишем и той ще започне да ми изпраща емотиконки, а аз ще му отговоря и скоро ще настане голяма бъркотия. Аз съм човек, който обича флирта", разкрива актрисата от романтичния филм Beautiful Creatures.


За доста хора е трудно да разграничат истинската същност на актьора от ролята, в която той трябва да се превъплъти за даден проект.

"Когато съм на първа среща с мъж, си мисля, че той ще ме помисли за лесната Фиона. Това е доста объркващо. В момента имам връзка с писател – Сам Есмейл. Писателите са секси. Моят тип е по-скоро "момчето в ъгъла", отколкото "звездата, обичаща вниманието".


Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.