Звездата от Mad Men, Джон Хам, в новото видео на Ейми Ман. Виж Labrador тук!

Pinterest LinkedIn +

Американската певица и бас китаристка Ейми Ман (Aimee Mann) представи последния си видеоклип. Той е заснет към парчето Labrador, което е включено в най-новия студиен албум на изпълнителката, озаглавен Charmer.

Режисьор на клипа е Tom Scharpling, известен с работата си като комедиант, сценарист, продуцент и режисьор. Участие в заснемането на видеото вземат носителят на Златен глобус Джон Хам (Jon Hamm), който се превъплъщава в образа на Шарплинг, и музиканта и хуморист Jon Wurster.

По своята същност Labrador e mockumentary (създава впечатлението, че е документален филм, но всъщност участниците в него играят роли) и представлява почти буквален римейк на видеото към Voices Carry - най-големият хит на групата на Ейми Ман, 'Til Tuesday, достигнал No.8 в американския чарт в средата на 80-те години на миналия век.

Най-новият албум на Ейми Ман бе пуснат на пазара на 18 септември. Последният студиен проект на изпълнителката датира от 2008 г. под името Fucking Smilers и достигна втора позиция в американския Independent albums чарт.


Сподели.