Звездата от Game of Thrones и Harry Potter Наталия Тена издава дебютен албум. Виж първото видео от него!

Pinterest LinkedIn +

Британската актриса с испанска кръв Наталия Тена, изпълняваща ролята на дивачката Оша в хитовия фентъзи сериал Game of Thrones, пусна ново видео със своята банда Molotov Jukebox, чрез което промотира предстоящия рилийз на първия студиен албум на веселяшкия джипстеп секстет.

Филмираното парче е озаглавено Something For The Weekend и е продуцирано от фронтмена на The Kooks Люк Причард, а премиерната му дата в iTunes е 24 юни 2013 г.

Видеото към песента е режисирано от Марко Сандеман (Marco Sandeman), а освен него значимо участие в реализацията му взима внучката на Чарли Чаплин – Уна Чаплин (дъщеря на Жералдин Чаплин), която партнира на Тена в Game of Thrones. Нейна е заслугата за костюмите на всички замесени в клипа, единият от които е копие на култовото зелено трико на Саша Барон Коен в Borat.

Албумът, от който произлиза Something For The Weekend, все още не е озаглавен, а на този етап не е фиксирана и датата на издаването му. От iTunes могат да бъдат закупени първите две EP издания на Molotov Jukebox – Bang и Double EP, както и два сингъла на бандата – Laid to Rest и Get Ready.

Техните видеоклипове могат да бъдат гледани, наред с още няколко други, в официалната директория на Molotov Jukebox в YouTube.Започвайки актьорската си кариера още като тийнейджърка, Наталия Тена (р. 1.11.1984 г.) вече има солидна филмография зад гърба си, включваща участия както в телевизионни, така и в кино продукции.

Тя участва в четири от филмите за Harry Potter (в ролята на Nymphadora Tonks), както и в нашумялата лента от 2012 г. Bel Ami с Робърт Патинсън, Ума Търман и Кристина Ричи, в която изпълнява ролята на проститутка.


Сподели.