Светът и музиката на Game of Thrones в Cosplay Piano Series Ep. 4 (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Главната музикална тема на хитовата фентъзи поредица Game of Thrones, написана от композитора Ramin Djawadi, е представена по нов и изключително въздействащ начин от екипа зад уебсериите Cosplay Piano в издадения на 5 юни 2013 г. четвърти епизод.

Руската пианистка Соня Белусова влиза в образа на Денерис Таргариен и други героини от A Song of Ice and Fire, свирейки на своя вълшебен роял, чиято механика оживява подобно на замъците на Вeстерос в CGI встъплението на филмовата поредица.

В четириминутното видео, режисирано от Том Грей (Tom Grey), се появяват и много от останалите култови персонажи от Game of Thrones.

Белусова изпълнява главната роля и в първите три епизода от Cosplay Piano, като не само представя своите собствени аранжименти на известни музикални теми, но се превъплъщава в култови персонажи от филмовите продукции, към които принадлежат.

В епизод 3 тя влиза в ролята на Лoис Лейн, изпълнявайки темата от Superman на великия Джон Уилямс. В епизоди 1 и 2 тя интерпретира съответно темите от The Walking Dead и кино франчайза за Batman.

Всички те могат да бъдат видени в World of Heroes директорията на Стан Ли в YouTube.


Сподели.