Сет Роугън за The Red Wedding: Този епизод на Game of Thrones беше потресаващ!

Pinterest LinkedIn +

Шокът и недоумението от развоя на събитията в предпоследния епизод от трети сезон на Game of Thrones - The Rains of Castamere - връхлетяха много от феновете на хитовия сериал и най-вече тези, които не са чели романа на Джордж Мартин (A Storm of Swords), на който е базирана адаптацията на HBO. Сред тях са и немалко звезди, които по един или друг начин споделиха емоцията от преживяното по време на премиерното излъчване на епизода на 2 юни 2013 г.

"Не мога да проумея какво се случи току-що в Game of Thrones. В шок съм!", написа мултиплатиненият британски музикант Ед Шийрън (Ed Sheeran) в своя Twitter.

"Този епизод беше адски откачен", сподели американският актьор Сет Роугън пред Mashable, допълвайки: "Беше невероятно потресаващ! Може да се каже, че HBO извършиха прецедент, достигайки кулминацията на сезона в предпоследния, а не в последния епизод... Те обаче стигнаха много по-далеч, отколкото съм очаквал. Жена ми е много разстроена."

The Rains of Castamere, или как Game of Thrones разби сърцата на хиляди фенове

Последният, десети епизод на S03 от Game of Thrones е озаглавен Mhysa и ще бъде излъчен премиерно на 9 юни 2013 г. Негов режисьор отново е Дейвид Нътър (David Nutter), чиято е заслугата за кинематографията на девети епизод, наричан още The Red Wedding.

Той е известен в кино средите като "the pilot whisperer", снимайки предимно пилотни епизоди на телевизионни поредици. Негови са пилотните епизоди на хитови сериали като Smallville, Supernatural, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, The Mentalist и мн. др. Нътър прави големия си пробив през 1993 г. с работата си по The X-Files.

Сподели.