Звездата от Big Bang Theory Кейли Куоко се сгоди за тенисист

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса Кейли Куоко (Kaley Cuoco), придобила известност след участието си в комедийния сериал 8 Simple Rules и огромна популярност покрай ролята си в хитовия ситком Big Bang Theory, се сгоди, съобщи Us Weekly, изпреварвайки последвалия официален анонс за събитието.

27-годишната Куоко е приела предложението за брак на родения на Бахамите професионален тенисист Райън Суитинг, с когото се срещат само от три месеца. Към 16 септември 2013 г. Суитинг е поставен под No. 525 в официалната ранглиста на ATP, а общият размер на спечелените от него наградни фондове възлиза на $1 020 463.

Слуховете, че двамата планират да узаконят връзката си толкова скоро след началото ѝ, започнаха да циркулират на 25 септември след публикуването на серия папарашки снимки на Куоко, на които ясно се вижда, че носи годежен пръстен. Предполага се, че именно тази е датата, на която Суитинг е изрекъл съдбоносния въпрос.

Горе-долу по времето, когато двамата започнаха да се виждат, някои от водещите таблоиди отвъд океана разпространиха информацията, че Куоко се среща с британския актьор Хенри Кавил, изиграл ролята на Superman в новия филм за легендарния комиксов персонаж Man of Steel.

Сподели.