Сценаристът на Man of Steel подготвя сериал по Constantine за NBC

Pinterest LinkedIn +

Феновете на комиксовия антигерой Джон Константин имат повод за радост - техният любимец отново ще се завърне на екрана, само че този път на малкия.

След разочароващата филмова адаптация Constantine (Константин) с участието на Киану Рийвс (Keanu Reeves) възможността да видим нова продукция за персонажа намаля значително.

Изглежда сценаристът на Man of Steel (Човек от стомана) и The Dark Knight (Черният рицар) - Дейвид Гойър (David Goyer) - е убедил NBC, че има идея за Джон Константин, която си струва да се види под формата на телевизионна поредица.

Така след Green Arrow (Зелената стрела) и The Flash (Светкавицата) DC Comics ще представи още един от своите герои като част от все по-бързо налагащата се ера на комиксите, адаптирани за малкия екран.

Междувременно Дейвид Гойър вече работи усилено със Зак Снайдър (Zack Snyder) по продължението на Man of Steel, което освен Супермен ще включи като основен персонаж и друг член на Justice League - Батман, в чиято роля ще видим Бен Афлек (Ben Affleck).

Премиерата на филма е на 17 юли 2015 г.

Сподели.