Бен Афлек ще бъде Batman и в няколко други филма освен Man of Steel 2

Pinterest LinkedIn +

След като преди няколко дни Warner Bros. разбуниха духовете с новината, че Бен Афлек (Ben Affleck) ще изиграе Батман в продължението на Man of Steel (Човек от стомана), сега студиото издава още подробности около предстоящия филм.

Ако на Зак Снайдър (Zack Snyder) не му мине черна котка на пътя, той трябва да започне снимки на бъдещия блокбъстър през февруари 2014 г., когато ще се снимат още The Avengers: Age of Ultron и Star Wars: Episode VII.

Както се очакваше, според договора, който е подписал, Афлек ще влезе в ролята на Брус Уейн поне още няколко пъти, като има вероятност освен в дългоочаквания Justice League филм да се появи и в самостоятелна продукция за Черния рицар.

За да освободи времето си за Man of Steel 2, актьорът се оттегли от режисьорското място на адаптацията на The Stand от Стивън Кинг (Stephen King). За щастие на феновете му той все пак ще играе в новия филм на Дейвид Финчър (David Fincher) – Gone Girl.

Според Heat Vision Афлек ще започне снимките за него през септември и ще приключи през февруари - точно навреме, за да облече костюма на Батман.

Междувременно като режисьор му предстои криминалната гангстерска история Live By the Night, чиито снимки обаче са отложени за есента на 2014 г., когато ще трябва да балансира между ролите си пред и зад камерата.

Сподели.