Звездата на "Здрач" Робърт Патинсън и авторът на сагата Стефани Майер идват в България?!

Pinterest LinkedIn +

С доста тежката задача да доведат у нас звездата на Twilight - Робърт Патинсън (Robert Pattinson) и автора на книжната поредица Стефани Майер, са се нагърбили разпространителите на фентъзи сагата у нас, "Тандем Филм".

Те им изпратиха покана да уважат с присъствие българските фенове на прочутата поредица в рамките на европейската обиколка на екипа, с която ще промотират новата трета част - "Здрач: Затъмнение". 

Лентата излиза по световните киноекрани след броени дни - на 30 юни, а в България тръгва от 9 юли. Почитателите на Едуард и Бела у нас обаче не са никак малко, затова вече са предвидени и изненади за среднощната премиера, която ще събере най-запалените фенове точно в полунощ на 1 срещу 2 юли в Cinema City София и Cinema City Пловдив.

За да ознаменуват дългоочакваната среща с Едуард и Бела, киносалоните ще предложат и т.н. "Вампирски маратон" с прожекции в същия ден на първите два епизода от поредицата - "Здрач" от 19:00 часа и "Здрач: Новолуние" от 21:15.

Билетите ще са с цена от 5 лева, а за най-верните почитатели на сагата ще се предлагат и комбо билети от 20 лв. за трите серии. Малко преди полунощ в Cinema City ще се състои и втората поредна среща на членовете на фен клуб Twilight Bulgaria. Тя ще стартира от 23:30 и на нея ще има най-различни изненади и предизвикателства. 

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.