Една все по-явна любов - Шакира и тенис звездата Рафаел Надал

Pinterest LinkedIn +

Колумбийската звезда Шакира (Shakira) започва да дава все по-явни признаци за сближаване с испанския тенисист Рафаел Надал (Rafael Nadal).

Още след като горещият латино се снима в клипа към парчето й Gypsy, в което двамата не крият взаимната си страст, медиите започнаха да подозират далеч по-близки отношения между тях, отколкото признават.

Наскоро Шакира сподели, че сцените са се отразили доста негативно на връзката с дългогодишния й приятел Антонио де ла Руа, който вече явно не носи статута "годеник", въпреки че доскоро се смяташе, че ще пристъпят към венчило.

Вместо със сина на бившия президент на Аржентина обаче, певицата все по-често е засичана в компанията на Рафаел. Освен че присъства на доста от мачовете му и бурно го подкрепя, папараци заснеха двойката на вечеря в популярния лондонски ресторант El Cambio de Tercio.


Шакира не криеше емоциите си в 1/8-финала на Рафа срещу Матийо на "Уимбълдън"...

По-късно Надал, който е в британската столица заради участието си на "Уимбълдън", не скри, че е бил в заведението, в личния си блог, но така и не благоволи да спомене в чия компания. При всички положения обаче, слуховете се засилват с всяка изминала минута.

Сподели.