Звезда от "Стъклен дом" с голи снимки в мрежата

Pinterest LinkedIn +

След скандалните снимки на Радина Кърджилова и Явор Бахаров от вихрен купон и еротичните сесии на Луиза Григорова, още една звезда от сериала "Стъклен дом" зарадва представителите на силния пол със зашеметяващи форми.

Топмоделът Станимира Колева, която изпълняваше ролята на любовницата на героя на Стефан Данаилов в последните два сезона на сагата, се превърна в поредното име, чиито голи папарашки кадри се появиха в мрежата.

На снимките манекенката е само по бикини, като се наслаждава на слънцето по време на почивка на морето. Въпреки, че не става ясно откога датират кадрите, те пределено се радват на солиден интерес, като дори се появиха и в чуждестранни сайтове. Иначе самата Станимира е достатъчно познато лице за широката публика, но не толкова с актьорските си изяви, колкото с тези на модния подиум.

Тя е сред малкото българки, които са забогатели именно от сесии за престижни марки и разходки в модни дефилета извън страната - снимала се е за бразилския Vogue, D Magazine, FHM, Glamour, Marie Claire, Amica и др.

От години живее в Париж, където работи за L' Oreal, Wella, Pantene, Nexxus Hair и др. Макар изявите й в киното да са все още в ранен етап, скоро й предстои да се снима с Асен Блатечки в дебютния филм на Иво Стайков - "Пъзел". 

Сподели.