Развръзка в големия финал на "Стъклен дом"

Pinterest LinkedIn +

Финалният епизод на култовия сериал "Стъклен дом" ще се излъчи на 11 юни, понеделник, от 20:00 часа. Драмите, през което героите минаха от началото на историята, ги доведе до момента, в който всичко ще приключи - със зрелищни каскади, екшън, силна любов, смърт и абсолютно неочаквани открития.

Шаки решава да пощади живота на Камен и той успява да се прибере у дома. Срещата с Боряна, която е онемяла от ужас заради преживяното изнасилване, е мъчителна. Камен е изпълнен с гняв и сили да отмъсти за всичко, сторено на семейството му.

Зрителите ще станат свидетели на изпълнено с адреналин преследване и разтърсващи екшън сцени между Касабов и Шаки, в които ще се включи и героят на автомобилния състезател Пламен Кралев. Най-важно за Камен обаче е да потърси възмездие от Николай.

Във финала на вълнуващата драма Сиана окончателно ще избере между Чарли и Дани. А след като разбира, че по нейна вина Христо е убит, Елена решава да избяга от страната. Дъщеря й Алекс също е в безизходица, защото не е готова да се откаже от връзката си с Хари.

Боряна не може да преодолее спомена за насилствената страст на Шаки и решава да замине. Приятелката й Ваня Ставрева ще опита да я спре, но безуспешно. Идва ли заедно с големия финал и краят на изпълнената с трудности любов между Камен и Боряна?

След 5 успешни сезона предстои моментът, в който ще се разбере дали героите получиха заслуженото си и имат ли право на нов старт - на 11 юни в 20 часа, по bTV.

Сподели.