Зомбитата налазват и Call of Duty: Advanced Warfare със Zombies Mode

Pinterest LinkedIn +

Започвайки съществуването си в Call of Duty: World at War, зомби режимите се наложиха като едни от най-популярните и предпочитани от играещите Black Ops частите, произведени от Treyarch.

Ето защо не е толкова изненадващо, че подобен мод ще бъде включен и в Call of Duty: Advanced Warfare, въпреки че би трябвало да се направите на изненадани, когато чуете официалния му анонс от Sledgehammer Games.

На този етап студиото отказва да потвърди недвусмислено съществуването на такъв режим, въпреки непланираното изтичане на CGI трейлър, в който EXO-екипирани войници евакуират изправителен дом, станал обект на зомби нашествие.

Трейлърът се появява тук или там в игра на гоненица със "съгледвачите" на Activision, но публикуването му на този етап остава нелегално, поради което и няма да го видите тук. Затова пък Gamestop окончателно "уби" интригата, като публикува информация за дигиталния Season Pas на CoD:AW, който ще включва онлайн мултиплеър режим, наречен (о, нима, ама наистина ли?!) Zombies Mode.

Call of Duty: Advanced Warfare излиза за PC, Xbox One и PlayStation 4 на 4 ноември, така че е само въпрос на време мистериозния режим да излезе наяве.

Сподели.