Зловеща нова история представя първият трейлър на "Хелоуин" (видео)

Pinterest LinkedIn +

Тази година Денят на Вси светии няма да бъде светло почитане на древна традиция, която носи усещане за обединение и радост у децата, а ще се превърне в зловеща нова история, проектирана от внушението на страх и безпомощност. Именно тя е представена в първия трейлър на "Хелоуин" – част от един от най-забележителните хорър франчайзи в киното.

Историята в смразяващия трилър на "Universal" следва събитията от класическия едноименен филм от 1978 г. на легендата в жанра Джон Карпентър. Джейми Лий Къртис се завръща към иконичната роля на Лори Строуд, която за последен път се изправя срещу Майкъл Майърс – маскирания убиец, който я преследва от четири десетилетия, след като тя едва оцелява в нощта на Хелоуин.

Майсторът на хоръра Джон Карпентър е изпълнителен продуцент и творчески консултант на филма заедно с най-успешния в момента продуцент на ужаси Джейсън Блум ("Бягай", "На парчета", "Истина или предизвикателство"). Вдъхновени от класиката на Карпентър, Дейвид Гордън Грийн и Дани МакБрайд написват сценария на тази умопомрачителна нова история, а Грийн е и режисьор.

Ще празнуваме "Хелоуин" в кината от 19 октомври тази година.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.