Любо Киров с емоционална премиера на албума "Както преди"

Pinterest LinkedIn +

В четвъртък, 7 юни, в столичния клуб :PM се състоя промоцията на новия албум на Любо Киров "Както преди" и на пилотния видео сингъл "Още от теб". Събитието бе открито от издателя на албума и близък приятел на изпълнителя Станислава Армутлиева пред близо 400 гости, сред които Мария Илиева, Графа, Димитър Рачков, Маги Халваджиян, Митко Кърнев, Наско от БТР, Константин Марков, Богдан Томов, Ники Кънчев, Камен Воденичаров, Тони, Нели Рангелова, Виктор Либа, Влади Михайлов, JJ от група "Equinox" и мн. др. 

Видеото, дело на режисьора Кирил Киров-Кико и оператора Андрей Андреев, е заснето при параклиса на язовир "Пчелина". Екипът е избрал именно тази локация, за да бъде предадено емоционалното послание на песента, което Любо обобщава така: "Всеки човек носи истината в себе си. Важно е обаче да не се страхува да разказва за нея!"

След премиерата на видеото към "Още от теб" на сцената към Любо се присъедини и китаристът Ангел Дюлгеров, който е съавтор на музиката в "Както преди", заедно със самия изпълнител и с маестро Живко Петров. Преди всяко от изпълненията те споделяха интересни детайли от творческия процес, сред които и факта, че албумът е създаден в дома на Любо Киров само за 4 дни.  

След представянето на всички парчета гостите видяха и 8-минутен документален филм с кадри от самия процес на работа по албума. Премиерата на "Както преди" пред публика ще бъде последвана от лятното национално турне на Любо Киров, което стартира от Античния театър в Пловдив на 14 юни. По време на концерта, който вече е почти напълно разпродаден, изпълнителят ще бъде на сцената с маестро Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2, бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали). Следващите концерти от турнето ще бъдат на 15.08. в Бургас, на 16.08. във Варна, на 04.09. в Русе и на 05.09. във Велико Търново.

Албумът "Както преди" включва 11 записа (8 нови песни, два ремикса на синглите "Още от теб" и "Целият живот си ти" и една радио версия на "Още от теб").


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.