Здравко: И Мадона да вкарат, ще се намери някой да каже, че тя не е VIP

Pinterest LinkedIn +

Броени часове след излизането си от къщата на VIP Brother 2 победителят от първия сезон на Big Brother Здравко Василев сподели впечатленията си от шоуто, отношенията със съпругата си Христина и звездите в къщата.

AVTORA: Как беше втория път във VIP формата на предаването?

Здравко Василев: По-трудно. Емоциите ми дойдоха малко в повече. Първият път времето беше повече, но компанията беше по-приятна. Този път за това кратко време компанията ми дойде малко в повече. Но като цяло съм доволен, че имах шанса да съм част от нещо толкова мащабно.

.: В предаванията се видя, че беше изградил стратегия да излезеш от къщата като трети след победителя. Защо не се получи?

З.В.: Все пак оставихме семеен представител, така че няма проблем. Аз от Хриситна не искам да стане шампион, а да е на третото място, както и на нея й казах.

.: А какво мислиш за поведението на Катето Евро, когато се разрази скандалът между нея и съпругата ти?

З.В.: Да, аз разбрам, че като цяло се преекспонира това, което е казала и направила Венета Райкова, за да може да се оневини един вид Катето, защото тя има подкрепата на много нейни популярни приятели. Но казаното е казано и се надявам тя да намери сили да продолее това, което каза и което направи, за да може да изчисти името си. Аз още вътре като чух нейни изказвания й простих, защото е Катето Евро.

.: Хората, които ще гласуват за победител, са нормални хора, а не VIP личности. С думите си Катето не изгуби ли шансове?

З.В.: Аз знам, че хората, които четат интернет медиите, са по-млади хора със съвремено виждане и искам да се обърна към тях. Досега никой в България не е правил филм, не е правил музика за тесен кръг хора. Те ги правят за нас, за народа, за селяните. Защото ние сме тези, които пълнят техните зали, ние сме тези, които купуват това, което правят. И те са длъжни да се отнасят към нас с уважение.

.: Как ще коментираш обвиненията, че мястото на семейството ти не беше сред останалите VIP съквартиранти?

З.В.: Щом са ме поканили продуцентите, това са хората, които решават. Аз мисля, че щом те поканят, значи си VIP. Сигурен съм, че и Мадона да вкарат там, пак щеше да се намери някой да каже, че тя не е VIP.


Здравко обяснява подробно ситуацията във VIP къщата.
Снимка: Avtora.com

.: Според теб как е? Това ли са звездите на България?

З.В.: Предаването ми харесва като идея, защото сваля маските. Много съм доволен, че аз Васко го познавам като Васил, а не като Азис. И съм много щастлив, че той излиза като Васил. И знам, че ще има по-голям успех оттук нататък като Васил, отколкото като Азис. Нистина той беше звездата в шоуто.

.: Къде ти беше по-приятно - във VIP Brother или в Big Brother?

З.В.: Оказа се, че обикновените хора могат да бъдат много по-приятни събеседници, много по-добре възпитани и с тях можеш да говориш на много теми. Проблемът при нас сега е, че темите на разговор бяха изцяло секс. Хубаво, че бяха Калин и Тишо, с които намерихме общ език, иначе беше много тягостно. С Калин, Тишо и Китаеца искам да остана приятел след края на шоуто.

.: Мъжете живяхте заедно и се разбирахте, докато жените се разделяха на лагери. На какво го отдаваш този факт?

З.В.: Винаги е било така. Даже ще ми е интересно ако направят един сезон с 12 жени. Даже мечтата ми е 12 жени и двама гея да вкарат.
Ще бъде най-интерсното шоу.

.: Ще има ли още твои участия в Big Brother в бъдеще?

З.В.: Не. Искам да уверя читателите, че приключвам с участията си в реалити шоутата. Но искам да благодаря, че ми се даде още една възможност да казвам това, което мисля от най-високата трибуна.

.: Не се ли притесняваш, че остави семейството си в къщата?

З.В.: Притеснено ми е, разбира се. Но засега Христина се справя добре. Аз бях решил да й предложа в понеделник да излезе, но засега виждам, че се справя добре.

.: Кой ще спечели според теб?

З.В.:
Аз очаквам да е Николай. Той не влезе в никаква конфронтация през цялото време. И има нужда от тези пари, защото те ще му осигурят една независимост. Защото не му отива да бъде съпруг на Азис.

.: С Христина оставате заедно след края на шоуто, нали?

З.В.:
Е, имаме ли избор. (смее се)

.: Как ще коментираш слуховете, че си влязъл в шоуто с цел да станеш кмет на Приморско?

З.В.: Нека съгражданите ми да подкрепят на изборите този, в който виждат добър кмет. Ако в това лице виждат мен, нека ме подкрепят. Нека решението ми за евентуална кандидатура да остане за в бъдеще.

.: Ти усети ли конспирации в къщата?

З.В.: Да, още първата вечер разбрах. Още както се разделихме на две стаи стана ясно. И съм сигурен, че е имало някаква игра.


Здравко е поредният съквартирант оставил подписа си в архива на Avtora.com

Сподели.