Изгониха Здравко от къщата на VIP Brother

Pinterest LinkedIn +

Последният съквартирант, напуснал къщата преди големия финал на VIP Brother 2, е Здравко Василев. След ожесточена битка с фолк-звездата Десислава приморският "гларус" трябваше да излезе от състезанието с минимална разлика от 1 % в негативния зрителски вот.

Гласуването на аудиторията през цялото живо предаване беше изключително динамично, като двамата "фаворити" за изгонване постоянно си сменяха местата. Още от началото обаче съпругата на победителя от първия сезон на Big Brother - Христина - остана с най-малък вот на неодобрение.

Малко преди финала на втория сезон на VIP Brother отново се заформи скандал, но този път не между двата лагера в къщата, а между останалите вътре съквартиранти и тези, които вече са напуснали. Всички изгонени участници бяха поканени в студиото при водещият Ники Кънчев, като първоначалните им опити да спазят добрия тон прераснаха в ожесточен спор между Катето Евро и Венета Райкова.

Продължение получи и разпрата между "горещата" водеща и фолк-звездата Азис, който нападна съпруга на Венета Райкова Тихомир. Всеки от участниците в студиото трябваше да коментира останалите в къщата съквартиранти и да посочи своя фаворит за победител. Изненадващо Азис посочи като негов фаворит Катерина Евро, а не Ники-Китаеца като обясни, че неговият съпруг не трябва да гони голямата награда, защото самият Азис е неговата голяма награда.

След като в къщата останаха седем съквартиранти, правилата вече се променят. По време на вчерашното живо предаване нямаше номинации. Победителят във VIP Brother 2 ще бъде определен от положителния вот на зрителите, за който останаха да се състезават Десислава, Калин Вельов, Катето Евро, Ники Китаеца, Маги Желязкова, Тихомир и Христина.
Сподели.