Започват живите концерти в "Гласът на България"

Pinterest LinkedIn +

На 29 август стартират концертите на живо в реалити шоуто "Гласът на България" по bTV. Те ще се излъчват всеки понеделник от 20:00 часа в двучасови епизоди.

Преди финалите, талантите от два отбора ще се изправят на сцената самостоятелно и в дует със своите треньори. Известни български и чуждестранни музиканти ще гостуват, за да проверят възможностите на кандидатите да носят титлата "Гласът на България".

От самото начало на live концертите, зрителите на bTV ще имат възможността да подкрепят своите любимци освен чрез SMS, и чрез сайта на предаването. Победителят ще бъде избран от феновете на участниците, като резултатите ще се формират от сбора на SMS и онлайн гласовете.

На 29 август ще видим и първата изява в ефир на втория водещ на "Гласът на България" - DJ Мартен, който ще подкрепи Вики Терзийска (група Мастило) в бекстейдж зоната.

Илиана Раева и "златните момичета" от ансамбъла по художествена гимнастика ще бъдат специални гости в първия концерт на живо. Михаела Маевска, Ренета Камберова, Христиана Тодорова, Елена Тодорова, Цветелина Найденова и Катрин Велкова ще изпълнят специално подготвена хореография на сцената на "Гласът на България".

Сподели.