Започнаха снимките на "Mamma Mia! Here We Go Again"

Pinterest LinkedIn +

Пригответе се да пеете, да танцувате, да се смеете и да обичате отново с музикалното кино приключение на 2018 г. "Mamma Mia! Here We Go Again", чиито снимки вече започнаха.

Десет години след като мюзикълът "Mamma Mia!" покори света и спечели над 600 милиона щатски долара, добре познатите герои ни канят отново да посетим приказния гръцки остров Скопелос в чисто новия мюзикъл с песните на ABBA. Към любимите актьори, които се завръщат в продукцията, се присъединява и звездата от "Пепеляшка" и "Зад волана" Лили Джеймс.

Продуценти на лентата са Джуди Креймър и Гари Гьоцман, които са работили и по първия филм. Креймър също така е продуцент и създател на едноименния световноизвестен мюзикъл, игран стотици пъти на сцена в различни държави.

Ол Паркър е сценарист и режисьор на продължението на кинохита по идея на Катрин Джонсън, Ричард Къртис и Паркър. Бени Андерсън и Бьорн Улвеус отново ще се погрижат за музиката във филма и ще бъдат изпълнителни продуценти на продукцията. Том Ханкс, Рита Уилсън, Филида Лойд, Ричард Къртис и Ники Кентиш Барнс са останалите изпълнителни продуценти.

Отново ще видим носителката на "Оскар" Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сейфрид и Доминик Купър също ще се превъплътят в Софи и Скай, а Пиърс Броснан, Стелан Скасгард и носителят на "Оскар" Колин Фърт отново ще играят тримата вероятни бащи на Софи: Сам, Бил и Хари. Сюжетът на филма ще пътува във времето, за да покаже как измамните връзки от миналото се отразяват на настоящето, а Лили Джеймс ще влезе в ролята на младата Дона.

"Толкова се вълнувам, че невероятният оригинален актьорски състав ще се завърне, и нямам търпение да посрещна новите актьори на снимачната площадка на "Mamma Mia! Here We Go Again", каза Джуди Креймър. "Беше много забавно да търсим новите попълнения и ще бъде истинско удоволствие за екипа да опознае героите, тяхното минало и настояще и да продължим да разказваме историята оттам, където я оставихме. И отново да я пресъздадем с песните на ABBA".

"Mamma Mia! Here We Go Again" ще бъде в кината на 20 юли 2018 г.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.