Започнаха снимките на Game of Thrones S04! Сериалът отива на Comic-Con 2013

Pinterest LinkedIn +

На 8 юли 2013 г. официално започнаха снимките за предстоящия четвърти сезон на хитовия фентъзи сериал на HBO - Game of Thrones (Игра на тронове).

Новината идва от Twitter профила на Кат Тейлър (Cat Taylor) от екипа на сериала, която участва в създаването на behind the scenes клиповете на продукцията.

Първата локация, където е пратен екипът на Game of Thrones, e Северна Ирландия, а по-късно предстои да започнат снимките в Исландия, Хърватия и Мароко.

Междувременно част от актьорския състав ще вземе участие на Comic-Con: San Diego 2013, който ще се проведе между 18 и 21 юли 2013 г.

На култовия форум феновете ще могат да се срещнат с Питър Динклидж (Peter Dinklage), Емилия Кларк (Emilia Clarke), Кит Харингтън (Kit Harington), Ричард Мадън (Richard Madden), Роуз Лесли (Rose Leslie) и Николай-Костер Валдау (Nicolaj-Coster Waldau) и др.

Излъчването на четвърти сезон на сериала ще стартира през пролетта на 2014 г. От HBO са помолили Нийл Маршъл (Neil Marshall), режисирал на епизода Blackwater, да застане начело и на финалния епизод от предстоящия сезон.

Сподели.