Game of Thrones връща Нийл Маршъл като режисьор за финала на четвърти сезон

Pinterest LinkedIn +

Нийл Маршъл ще режисира още един епизод на Game of Thrones (Игра на тронове) и това ще бъде финалът на предстоящия четвърти сезон.

След като постигна огромен успех с девети епизод на втори сезон (Blackwater), Маршъл е бил помолен от HBO отново да работи по хитовия фентъзи сериал, като този път се очаква историята да се фокусира върху събитията на север от Зимен хребет.

Маршъл е второто име, което се свързва с четвърти сезон на Game of Thrones, след като вече стана ясно, че чилийският актьор Педро Паскал (Pedro Pascal) ще се превъплъти в ролята на Червената пепелянка - принц Оберин Мартел.

Феновете на сериала с нетърпение очакват тазгодишното издание на Comic-Con: San Diego 2013, където HBO и по-конкретно Game of Thrones ще имат собствен панел и със сигурност ще бъдат разкрити нови подробности за епизодите, които се очакват в началото на 2014 г.

Междувременно Нийл Маршъл последно работи по пиратския сериал на Starz - Black Sails, както и по хоръра, базиран на историята за граф Дракула от Брам Стокър - The Last Voyage of Demeter.

Сподели.