Game of Thrones намери своя смъртоносен принц - Оберин Мартел

Pinterest LinkedIn +

Финалът на Game of Thrones S03 (Игра на тронове) отбеляза рекордна гледаемост преди броени седмици и екипът на сериала вече работи по предстоящия четвърти сезон.

Според Entertainment Weekly към актьорския състав се е присъединил чилийският актьор Педро Паскал (Pedro Pascal), който ще се превъплъти в ролята на един от най-очакваните герои в четвърти сезон - принц Оберин Мартел, познат като Червената пепелянка.

Зад гърба си актьорът има значителни роли в The Good Wife, Graceland, Red Widow и Buffy, The Vampire Slayer. Освен това е участвал в каста на неосъществения пилотен епизод на Wonder Woman, подготвян от DC Comics през 2011 г.

"Това беше труден избор!", коментират създателите на сериала, "Червената пепелянка е сексапилен и очарователен, но в същото време и изключително смъртоносен. Невъзможно е да не го харесаш и все пак той е воден от омразата. Момчетата го обичат, момичетата го обичат, както и той тях. Освен ако последното ти име не е Ланистър."

В книгите от поредицата A Song of Ice and Fire (Песен за огън и лед) Оберин Мартел е принц на единственото кралство, което феновете на телевизионната адаптация все още не са видели - Дорн.

Той е известен като бърз и смъртоносен воин, както и като брат на покойната Елиа Дорнска, съпруга на Регар Таргариен, която Грегор Клегейн убива по време на Бунта на Робърт Баратеон и оттогава Дорн търсят отмъщението.

Game of Thrones се завръща за четвърти сезон в началото на 2014 г., а дотогава предстои да бъдат обявени още много нови подробности за бъдещето на сериала.

Сподели.