Започнаха снимките на Ant-Man and The Wasp

Pinterest LinkedIn +

В разгара на лятото компаниите "Дисни" и "Марвел" обявиха старта на снимките на една от чаканите продукции през 2018 г. Ant-Man and The Wasp.

Лентата представя следващата глава от историята, посветена на супергероя, чиято суперсила е удивителната възможност да се смалява. Действието се развива след "Първият Отмъстител: Войната на героите" и Скот Ланг трябва да се изправи срещу последиците от изборите, които е направил – както като супергерой, така и като баща.

Докато се опитва да възстанови семейното щастие и да се захване отново с отговорностите си на Ант-Мен, той получава съобщение от Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) и д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас), което го призовава да се яви за нова спешна мисия.

Освен че отново трябва да облече костюма на Ант-Мен и да се пребори със следващото предизвикателство, Скот ще трябва да се справи и с нелеката задача да свикне с новия си партньор – The Wasp. В неговата роля е не кой да е, а чаровната дъщеря на доктор Ханк Пим – Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили). 

В главните роли в продължението на филма за супергероя от 2015 г. отново ще видим Пол Ръд ("Първият Отмъстител: Войната на героите"), Еванджелин Лили ("Хобит: Битката на петте армии"), Майкъл Пеня ("Марсианецът", "Ярост") и носителя на "Оскар" Майкъл Дъглас ("Уолстрийт"), които отново влизат в познатите роли от Ант-Мен. 

Любопитна ще бъде и ролята на Мишел Пфайфър ("Франки и Джони", "Опасни връзки"), която се включва в проекта като мистериозно изчезналата Джанет ван Дайн – майката на Хоуп и съпруга на д-р Пим. 

Режисьорът на Ант-Мен Рейтън Рийд ("Раздялата") отново ще оглави продукцията на "Марвел", а сценаристи са Крис МакКена, Ерик Сомърс, Андрю Барър, Габриел Ферари и Пол Ръд.

Филмът ще бъде в кината на 6 юли 2018 г. 

Сподели.