Задава се "топ секретен" експанжън на Team Fortress 2

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че дебютира преди близо пет години, анимационният отборен мултиплеър шутър на Valve, Team Fortress 2, продължава да е все така популярен и актуален, благодарение както на верните си фенове, така и на постоянните ъпдейти, с които съдържанието на играта продължава да се обогатява и разнообразява.

Към това трябва да се добави и фактът, че от лятото на миналата година насам TM2 премина към free-to-play модела на монетизация, както и че за да поощри феновете на играта да използват новата (по онова време) система за повторения Replay Editor, Valve организира в YouTube първите по рода си Saxxy Awards.

Какво ново предстои да се случи в Team Fortress 2 през 2012 г.? "Няма да е шапка, и няма да е карта", но ще е "нещо съвсем ново", подклаждат интригата от Valve, шегувайки се: "От това можем да заключим, че става дума за безподобен хибрид между шапка и карта, който ще можете да носите на главите си, докато тичате из него".

Датата на издаване на мистериозния ъпдейт не се споменава, но освен на него, в последната публикация в блога към сайта на играта, подписана от "Сценаристите на TF2", е отделено специално място на Вторите годишни награди Saxxy, които "ще бъдат много по-големи и много по-добри". И около които се крие друга добре пазена тайна. "Дали тайната е, че ще дадем на Meet the Pyro пет Оскара? Не, не е тази, но нека кажем, че бихме искали да благодарим на Академията. И по-точно бихме искали да благодарим на адвокатите на Академията за това, че не четат този блог".

Сподели.