Задава се продължение на Titan Quest, KickStarter идва на помощ

Pinterest LinkedIn +

Произведената от несъществуващото вече американско студио Iron Lore Entertainment екшън ролева а-ла Diablo игра Titan Quest ще се сдобие с продължение, което вече е в напреднал етап на разработка и има заглавие.

Grim Dawn се разработва от бившия главен дизайнер на Iron Lore Entertainment, Артър Бруно, и неговото собствено студио Crate Entertainment, върху енджин технологията, захранваща и Titan Quest, а основните характеристики на геймплея са усещането за open-world околна среда и свободата на развитие на героите.

Допълнителна информация за играта, както и четири минутен откъс от геймплея, са налични в страницата на продукцията в KickStarter, откъдето Crate Entertainment се надяват да генерират допълнително финансиране в размер на $280 000, чрез което да я доведат до завършен вид. Това, което има липсва в момента – повече от две години след старта на продукцията, е най-вече достатъчно съдържание.

"Не можем да се сетим за кой знае колко заглавия в жанра, които да ви позволяват да взимате смислени решения, изпълнявайки даден кеуст, или да взимате със себе си в битка различни NPC фракции. При толкова много стилизирани екшън ролеви игри, които излизат в последно време, смятаме че се отличаваме от масата с нашия неподправен художествен стил и реалистичен свят", пише Бруно в KickStarter страницата на играта. 30 дни преди края на кампанията, Crate Entertainment са събрали $100 000.


Сподели.