Забраниха We Found Love на Риана във Франция

Pinterest LinkedIn +

Френският консултативен орган за аудио-визуално съдържание забрани излъчването на видеоклипа към пилотния сингъл We Found Love от току-що издадения шести студиен албум на Риана - Talk That Talk, тъй като съдържа сцени на "самоунищожително" поведение, в това число тютюнопушене, кражба от магазин, форми на насилие, употреба на наркотични вещества и др.

We Found Love направи своята премиера в YouTube преди месец и оттогава насам е видян близо 50 млн. пъти. Снимките на клипа, заснети в ирландска ферма в хода на турнето на Риана на Острова, разгневиха нейния собственик заради оскъдното облекло на 23-годишната поп звезда, чийто екранен партньор е британският модел и боксьор Дъдли О'Шонъси. We Found Love все пак ще може да бъде видян във френския телевизионен ефир, но не и преди 22:00 ч. вечерта.

Това е вторият случай за 2011 година, когато видеоклип на Риана бива забранен за излъчване. Същото се случи и със S&M, който направи своята премиера в последния ден на януари и бе цензуриран в повече от 10 държави. YouTube потребителите също трябва да декларират, че имат навършени 18 години, преди да могат да го видят.

Към момента, We Found Love няма такова възрастово ограничение, но френският съвет за електронни медии и ирландският фермер не са единствените критици на видеоклипа, в който О'Шонъси запалва едновременно половин кутия цигари, чийто дим издишва в устата на Риана, а секунди по-късно татуира задните й части с надписа "Моя".


Сподели.