YouTube сензацията Ребека Блек в новото видео на Кати Пери

Pinterest LinkedIn +

Взривилата YouTube с дебютния си сингъл и съпътстващ го видеоклип Ребека Блек (Rebecca Black) изпълнява епизодична роля във видеото към парчето Last Night Friday (T.G.I.F.) на Кати Пери (Katy Perry), чиято световна премиера ще се състои на 14 май.

13-годишната прогимназистка, чиято песен, Friday, бе заклеймена заради несъдържателния си текст и недотам впечатляващите й гласови данни, което не й попречи да генерира над 160 млн. импресии за три месеца, се появява за миг в една от сцените, включени в тийзъра на видеото на Пери.

Самата Пери заяви неотдавна, че с клипа към Last Night Friday (T.G.I.F.) – петият официален сингъл от третия й студиен албум, Teenage Dream, ще "взриви интернет". В него тя влиза в ролята на Kathy Beth Terry – тийнейджърка с очила и шини на зъбите, която си припомня начина, по който е прекарала отминалата петък вечер, развихряйки се на парти. В сцената преди появата на Блек, тя повръща в обувка, а в следващата – се оказва полусъблечена.

Въпреки че все още не е издадено официално, самото парче, чиито продуценти са Dr. Luke и Max Martin – тандемът, с когото Бритни Спиърс (Britney Spears) реализира последния си албум, Femme Fatale, вече дебютира в класациите за сингли на САЩ и Великобритания – под No. 67 в първата, и No. 101 – във втората – на базата на дигиталните си продажби. Актуалният сингъл на Пери, E.T., все още е в топ 3 на Hot 100, след като прекара повече от месец на върха на чарта.


Сподели.