X Factor 2015: Велики песни на велики изпълнители прозвучаха на сцената (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Отново станахме свидетели на истинско шоу на сцената на X Factor. Почетен гост на концерта, на който чухме велики песни на велики изпълнители, беше Васил Найденов. Поп звездата помогна на младия Кристиан Костов за изпълнението на "Болката отляво".

Вечерта започна с изпълнение на дамския квартет Salute. Момичетата, чийто ментор е Люси Дяковска, изпълниха хита Candyman и очароваха всички с перфектна визия и хореография.

След изминалите концерти разбрахме, че на Виктория Георгиева не може да й се опре нищо. Тя отново доказа нашето впечатление с изпълнението на Halo на Beyonce. При последните елиминации младата изпълнителка се изправи срещу приятелката си Ева-Мария Петрова в борба за оставане в реалитито. Все пак журито даде шанс на Вики.

AVA отново бяха похвалени от Маги Халваджиян, който заяви, че обожава изпълненото от тях парче на U2 и Mary J. Blige – One Love.

Маги продължава да поставя тежки и различни задачи пред Християна Лоизу. Парчето Emotions доказа, че кипърката е родена за звезда.

От няколко концерта насам Александрина Макенджиева не се представя успешно. Като причина за това тя изтъкна голямото напрежение. За да я предразположи, менторът й Маги реши по време на изпълнението й да седне в публиката.

Момчетата от Belcanto продължават да ни радват със своите превъплъщения. В чест на Фреди Меркюри, който напусна този свят на 24 ноември 1991 г., четиримата тенори изпяха Bohemian Rhapsody на Queen.

Дарина Йотова излезе на сцената с много настроение и я превзе с музика и бурни танци, представяйки Bang, Bang на Ариана Гранде, Jessie J и Nicki Minaj.

Стивън Ачикор сложи край на поредния концерт с Heal The World на незабравимия Майкъл Джексън.

Сподели.