X Factor 2015: Поп, фънк и соул прозвучаха в Нощта на диското

Pinterest LinkedIn +

Поредното предизвикателство пред младите таланти в X Factor беше да се пренесат в ерата на диското. Чухме поп, фънк и соул парчета, които бяха до болка познати на едни участници, но напълно нови за други. Темпото, ярките цветове, диско топките и задължителните за златните години на ретрото панталони чарлстон бяха част от арсенала на участниците.

Концертът откри Кристиан Костов. Заради крехката си възраст Кристиан не е запознат из основи с музиката от 70-тте и 80-те, но пък перфектно представи модерен вариант на жанра – Treasure на Бруно Марс.

Единственото дамско трио в шоуто - A.V.A. - отново не изненада четиричленното жури с изпълнението си на хита I’m so excited на The Pointer Sisters.

Маги Халваджиян призна, че е сбъркал при избора на песен на Стивън Ачикор. Но въпреки всичко той зареди сцената с положителната си енергия.

Дарина Йотова отново не изневери на стила си и даде всичко от себе си за перфектното изпълнение на парчето си. Според Люси Дяковска, Маги и Саня Армутлиева обаче нещо в представянето й липсваше.

След две явявания на елиминации Александрина Макенджиева се завърна в пълния си блясък. След края на изпълнението си дамата от Сандански заяви, че вече не й пука, което е доказателство за преодоляното напрежение.

Благодарение на X Factor Християна Лоизу става популярна в родния Кипър. Изпълнението й в Нощта на диското беше по-различно, защото този път сред публиката беше не само съпругът й, но и майка й. Дамата посвети One Way Ticket на Eruption на родителите си, които са големи почитатели на парчето.

"Пееш като по учебник!", възкликна Люси.

Виктория Георгиева изпълни хита Hot Stuff, а Маги я поздрави за добрата актьорска работа.

Момчетата от Belcanto изненадаха с хореография към парчето Y.M.C.A. на Village People.

Сподели.