X Factor 2015: Талантите впечатлиха с песни на различни езици

Pinterest LinkedIn +

Музикална фиеста се завихри на сцената на X Factor. По време на поредния вълнуващ концерт чухме парчета на едни от най-нежните езици – френски, испански, руски, гръцки... Тази задача се оказа истинско предизвикателство не само за родните изпълнители, но и за чуждестранните гласове – Християна, Стивън и Кристиан.

Виктория Георгиева сподели радостта си, че ще изпее "Камино" на примата на българската поп музика Лили Иванова. Въпреки проблемите, които имаше с гласните връзки, Вики доказа, че мястото й е на тази сцена.

Пълният с енергия и страст Стивън Ачикор беше подготвян от Велизар Соколов-Заки заради отсъствието на Маги Халваджиян. Нигериецът призна, че не разбира френската част от текста на своята песен, но се справи перфектно със 7 Seconds.

Александрина Макенджиева, която неколкократно е била на косъм от напускане на шоуто, днес отново се завърна към своето аз. Дамата от Сандански представи парчето "Молитва" на Мария Шерифович, с която сръбкинята спечели песенния конкурс "Евровизия" през 2007 г.

Любимецът на тийнейджърките Кристиан Костов отново не изневери на себе си и се представи блестящо. 15-годишното момче, което е родено в Москва, развълнува всички с "Позови меня" на бандата Любе.

Кипърката Християна Лоизу сподели, че не харесва Dinata, Dinata на Елена Папаризу, което леко я плаши. Но се радва, че ще изпее точно този хит, който е любим на българите.

"Направи страхотно шоу", поздрави я Люси.

Неведнъж съдиите са коментирали, че момичетата от A.V.A. бележат най-добър вокален напредък. С изпълнението си на Horchat Hai Caliptu трите разплакаха ментора си Люси.

На Дарина Йотова й се падна честта да пее на френски и то едно от най-популярните парчета на 2014 г. – Derniеre Danse на Indila.

"Изненада ме, че изигра тази песен, а не просто я изпя", заяви Заки.

Сподели.