X Factor 2015: Филмовата вечер превърна талантите в главни герои от любими сюжети

Pinterest LinkedIn +

В нощта на филмовата музика десетте изпълнители представиха някои от най-големите музикални хитове от големия екран.

На Виктория Георгиева се падна честта да открие концерта. Младата дама, която досега изпълняваше само бавни песни, превзе сцената с танци и с парчето на Кристина Агилера Show Me How You Burlesque.

Александрина Макенджиева, която в седмицата на българската музика се бореше за оставането си в шоуто, отново си спечели негативни коментари от страна на журито. Саня Армутлиева отбеляза, че най-силното представяне на 35-годишната дама е било на кастингите и я призова да се обърне отново към своето аз.

Ева-Мария Петрова беше подкрепа от ментора си Криско за изпълнението на It Must Have Been Love на Roxette, въпреки че Люси Дяковска сметна, че то не бе най-доброто, което Ева-Мария можеше да покаже.

Бойната единица на Люси Belcanto отново превзе сцената с гласовете си и част от саундтрака на блокбъстъра "Кръстникът".

Стивън Ачикор не изненада с представянето си, което и този път беше на ниво.

Журито и публиката бяха единодушни, че представянето на AVA беше повече от прекрасно. Криско посъветва трите момичета да вкарат още малко повече енергия.

Кристиан Костов пренесе Дивия Запад на сцената на X Factor с хита Wild Wild West. Излезе от зоната на своя комфорт, за да покаже, че може да се представи отлично и с динамични парчета.

За пореден път в този сезон на музикалното реалити чухме парче на Adele. Дарина Йотова се превърна в момиче на Бонд, изпълнявайки Skyfall.

Християна Лоизу направи страхотна хореография и впечатли всички с Jai Ho от лентата Slumdog Millionaire.

Момичетата от Salute сложиха края на вечерта, посветена на филмовата музика, с парче от хитовия сериал Glee.

Сподели.