World of Warcraft с кози, или що е то Goat MMO Simulator

Pinterest LinkedIn +

Не само светът на World of Warcraft може да се разраства и придобива нови измерения, държейки играчите приковани пред мониторите с дни. Макар да попада в доста по-скромна ниша, Goat Simulator също се радва на армия запалени фенове, които повече от всичко искат да погледнат света през очите на коза…

А какво ли биха дали да погледнат към света на World of Warcraft през очите на коза? Стоп! Фокусирайте се за момент върху тази мисъл и си представете, че някой е създал MMO версия на Goat Simulator, вдъхновена от епиката на Blizzard.

"Ако някой от юристите на Blizzard чете това, молим ви, бъдете точни и не завеждайте дело срещу нас", търси дипломатичен подход шефът на студиото Coffee Stain, което стои зад приключението с кози.

А поводът за този апел е свързан с опита за постигане на сливане на тези два свята чрез новия безплатен add-on Goat MMO Simulator, който ще излезе в Steam на 20 ноември 2014 година.

Както можете да видите и сами, това разширение добавя масов онлайн мултиплеър, фентъзи обстановка, шест класа гер… кози и интрига, заимствана изцяло от WoW, към чифтокопитния екшън, който всички обичаме.


Сподели.