World of Warcraft: Откриха Духа на Робин Уилямс в Warlords of Draenor

Pinterest LinkedIn +

Седмица след потвърждението от страна на Blizzard, че компанията ще уважи желанието на феновете на World of Warcraft и ще засвидетелства почитта си към паметта на Робин Уилямс, като включи неигрален персонаж, вдъхновен от личността и ролите на покойния актьор, вече са налице доказателства за съществуването на NPC, отговарящо на тези характеристики.

Сайтът Wowhead.com съобщава за наличието на NPC на име Robin в базата данни на предстоящия експанжън Warlords of Draenor, излизащ през ноември 2014 година. На това име отговаря 3D модел, който има поразителна прилика с духа Genie от анимацията на Disney "Аладин" – персонаж, озвучен от Робин Уилямс. В пач 6.01 фигурират още два нови неигрални персонажа, наречени Robin.

Изборът на точно това превъплъщение на Уилямс за осъществяването на замисъла на общността на WoW и Blizzard за обезсмъртяването му в света на една от най-популярните игри на всички времена е съвсем логичен, предвид фентъзи тематиката на играта и степента, до която Робин Уилямс се асоциира именно с анимационния герой от една от най-касовите анимации на Disney от 90-те години на миналия век.

Сподели.