White Bird in a Blizzard (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Франция, САЩ, 2014 Режисьор: Грег Араки Сценарист: Грег Араки С участието на: Шейлийн Удли, Ева Грийн, Кристофър Мелони, Томас Джейн, Анджела Басет и др. Жанр: Драма Звездата на Шейлийн Удли изгря много бързо и младата актриса бързо се утвърди като една от водещите в драматичния жанр в Холивуд. В White Bird in a Blizzard тя се превъплъщава в тийнейджърка, която точно в най-бурните си години остава без майка си. Въпреки дългото отричане в един момент момичето се изправя срещу причините за напускането на родителката и започва да осъзнава своята роля в това. Премиерата на White Bird in a Blizzard е на 25 септември 2014 г.

Франция, САЩ, 2014 Режисьор: Грег Араки Сценарист: Грег Араки С участието на: Шейлийн Удли, Ева Грийн, Кристофър Мелони, Томас Джейн, Анджела Басет и др. Жанр: Драма

Звездата на Шейлийн Удли изгря много бързо и младата актриса бързо се утвърди като една от водещите в драматичния жанр в Холивуд.

В White Bird in a Blizzard тя се превъплъщава в тийнейджърка, която точно в най-бурните си години остава без майка си. 

Въпреки дългото отричане в един момент момичето се изправя срещу причините за напускането на родителката и започва да осъзнава своята роля в това. 

Премиерата на White Bird in a Blizzard е на 25 септември 2014 г.


Сподели.