Walk off the Earth издават нов албум през март, очакват "нов член" през май

Pinterest LinkedIn +

Година след големия си пробив с кавър версията на хита Somebody That I Used To Know, която се превърна в една от сензациите на 2012 година, канадската банда Walk off the Earth е на прага на друго паметно събитие. Чрез своите страници в социалните мрежи (Facebook, Twitter, YouTube etc.), наблюдавани от близо 2 млн. души, музикантите обявиха щастливата новина, че скоро в редиците им ще има нов член.

Основните "виновници" за "прираста" в групата – Джани Луминати (Gianni Luminati) и Сара Блекууд (Sarah Blackwood) дори са заснели видео, от което става ясно, че появата на въпросния нов член предстои след не повече от 4 месеца.

За по-малко от 24 часа клипът генерира 100 000 гледания в YouTube и над 23 000 харесвания във Facebook. Пак от него става ясно, че дългоочакваният трети дългосвирещ запис на Walk off the Earth, явяващ се наследник на издадения през есента на 2012 г. EP проект R.E.V.O., ще излезе на 19 март.

Луминати и Блекууд, която не бе официален член на Walk off the Earth към момента на рилийза на тяхната 5 Peeps 1 Guitar версия на Somebody That I Used To Know, се готвят да станат родители за първи път тази пролет (по груби изчисления през месец май). Това би могло да повлияе на плановете им, свързани с концертните изяви на групата и съвместния им проект.

Ако не е противопоказно за Сара, Walk off the Earth ще осъществят кратко, но много интензивно турне в Европа между 20 март и 7 април 2013 г.

"Джани е изключително скромен и миролюбив", сподели Сара Блекууд в интервюто си за Avtora.com по повод първата визита на Walk off the Earth в България за участие на фестивала Elevation 2012.

"Сара е най-добрата", не й остана длъжен Джани, който е основен идеолог и продуцент на музиката на Walk off the Earth.

Въпреки че е бременна в петия месец, Сара все още не знае пола на бебето. Ако е момче и волята на Джани надделее, детето ще бъде кръстено Роки (да, като култовия герой на Силвестър Сталоун). 

И двамата обаче са отворени за предложения от страна на феновете си, така че всеки, който има желание да помогне на бъдещите родители в избора, може да го направи чрез коментар под видеото им в YouTube.


Сподели.