Внедрени в час (21 Jump Spreet)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2012, 109 мин. Режисьори: Фил Лорд и Крис Милър Сценаристи: Майкъл Бейкал, Джо Газман, Джош Апълбаум, Андре Мемек и Джона Хил. С участието на: Джона Хил, Чанинг Тейтъм, Дейв Франко, Бри Ларсън, Айс Кюб, Роб Ригли и др. Екшън, комедия.

За филма:

"Внедрени в час" е екшън-комедия дело на режисьорите Фил Лорд и Крис Милър, които вероятно свързвате със забавната анимация "Облачно, с кюфтета".

Една от основните фигури при създаването на "Внедрени в час" е актьорът Джона Хил, който освен изпълнител на една от главните роли е съсценарист и продуцент на лентата.

Хил, когото сме свикнали да гледаме предимно в неангажиращи комедии ("Позабременяла", "Прелъстен и изоставен", "Сайръс"), наскоро беше номиниран за Златен глобус и Оскар за поддържаща роля за изпълнението си в "Кешбол".

Другата звезда във "Внедрени в час" е Чанинг Тейтъм, когото наскоро гледахме в "Сватбен обет" и "Мокри поръчки" на Содърбърг. Тейтъм също е един от продуцентите на лентата. В актьорския състав на «Внедрени в час» се включва и американският рапър, актьор и режисьор Айс Кюб.

Историята:

Шмит (Джона Хил) и Дженко (Чанинг Тейтъм) са полицаи, част от тайния отдел на полицията „21 Джъмп Срийт”. Заради младежкото си излъчване двамата са внедрени под прикритие в местната гимназия, за да разследват наркокартел. Оказва се обаче, че оцеляването в гимназията е не по-малко предизвикателство от полицейската работа.

Сподели.