Влез в костюма на Iron Man 3 с Marvel Heroes Open Beta

Pinterest LinkedIn +

Във връзка с американската премиера на Iron Man 3 на 3 май 2013 г. през уикенда 4-6 май ще се проведе отворена бета на горещо очакваната MMORPG игра на Gazillion Entertainment - Marvel Heroes.

Феновете на Marvel Universe имат възможност да "влязат в кожата" на Тони Старк или на някой от останалите Отмъстители – Тор, Хълк, Капитан Америка и Черната вдовица до 20:00 ч. на 6 май, понеделник.

Iron Man, чийто самостоятелен трети филм излезе по кината в цял свят на 24 април 2013 г., разбивайки боксофиса на The Avengers, може да избира измежду повече от 14 брони, каквито култовият супергерой на Marvel сменя в Iron Man, Iron Man 2, Iron Man 3 и The Avengers.

Онези, които не са получили достъп до настоящата Iron Man Open Beta, няма да чакат дълго, докато получат възможност да сложат ръка върху пълната версия на играта, чийто геймплей се доближава в максимална степен до този на Diablo и Diablo II.

Marvel Heroes ще стартира на 4 юни и ще бъде безплатна за игра с опция за закупуване на екстра съдържание и функции чрез транзакции.

Сподели.